ΔΕΗ: Διαφορετικά πακέτα χρεώσεων, όπως στα κινητά, βγάζει η επιχείρηση
NewsroomΝέα ανταγωνιστικά πακέτα χρεώσεων σχεδιάζει η ΔΕΗ, η οποία ψηφιοποιεί και όλες τις συναλλαγές με τον πολίτη. Τέρμα στο «περίμενε» και την ταλαιπωρία φιλοδοξεί να βάλει συγκεκριμένα η επιχείρηση, όπως και στις χαμένες ώρες μπροστά από το ταμείο.
Σύμφωνα με το Star, στόχος είναι να μειωθεί στο ελάχιστο η ταλαιπωρία των πελατών της ΔΕΗ. Να εξαλειφθεί το φαινόμενο της ουράς και η πολύωρη αναμονή για την εξυπηρέτησή τους.
Η ΔΕΗ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ανοίγει τις πύλες της στο Διαδίκτυο, ώστε πάσης φύσεως ρυθμίσεις αλλά και οι νέες συνδέσεις ή τα πακέτα χρεώσεων να γίνονται από το σπίτι. Στα υποκαταστήματα θα έρχονται μόνο ηλικιωμένοι ή άτομα που δεν έχουν εξοικειωθεί με την τεχνολογία.
Αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ
Σύμφωνα με το Star, έρχονται ανταγωνιστικά πακέτα, όπως ακριβώς και στην κινητή τηλεφωνία, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε οικογένειας και με μεγάλες εκπτώσεις. Ο καταναλωτής θα επιλέγει αυτό που του ταιριάζει. Πάντως, οι συνδικαλιστές επιμένουν στη διατήρηση των κεκτημένων τους.
- Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
- Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
- Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
- Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ