Οικονομία|03.01.2020 14:03
Τράπεζα Πειραιώς: Ζήτησε συγγνώμη για την χρέωση των 5 ευρώ
NewsroomΜέσω SMS ενημερώνει τους πελάτες της η Τράπεζα Πειραιώς για τη χρέωση 5 ευρώ που έγινε σε πελάτες που κάνουν χρήση της ηλεκτρονικής τραπεζικής υπηρεσίας της. «Σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε ο αντιλογισμός της χρέωσης "τέλος σύνδεσης Winbank" που έγινε εκ παραδρομής. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση», αναφέρει στο μήνυμά της η Τράπεζα Πειραιώς.
Για το θέμα πάντως με την χρέωση είχε τοποθετηθεί και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter. Είχε αναφέρει ότι επρόκειτο για λάθος του συστήματος.
Διαβάστε ακόμη
- Ακριβή μου σανίδα: Βγήκε για SUP στη Λήμνο και γύρισε με «καμπάνα» 250 ευρώ!
- Νεκρό ζευγάρι σε γκαράζ στον Πειραιά: Ασφυξία από μονοξείδιο του άνθρακα η πιθανότερη αιτία θανάτου - Το αυτοκίνητο ήταν σε λειτουργία
- Ιστορικές στιγμές στο Παρίσι: Το ελληνικό άγημα παρέλασε ξανά στην Αψίδα του Θριάμβου, όπως το 1919
- Παραλίγο τραγωδία σε πτήση Λονδίνο-Αθήνα: Πώς ένα λάθος των πιλότων οδήγησε σε απογείωση της τελευταίας στιγμής