Οικονομία|09.01.2020 20:27

Συντάξεις - Αναδρομικά: Live Chat με τον ειδικό του ethnos.gr στις 10/1

Newsroom

Λίγο μετά την εξαιρετικά κρίσιμη πιλοτική δίκη στο ΣτΕ, η οποία ξεκινά αύριο Παρασκευή 10/1 το πρωί στην αίθουσα της Ολομέλειας, ο δικηγόρος Διονύσης Ρίζος, ειδικός σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας για τα αναδρομικά. Για μια ώρα και σε πραγματικό χρόνο ο κ. Ρίζος θα λύσει όλες τις απορίες σας για ζητήματα που αφορούν στα παλαιά αναδρομικά των συντάξεων, μετά και την ολοκλήρωση της πλέον αναμενόμενης δίκης της 10ετίας. Στην ειδική πλατφόρμα του ethnos.gr, θα μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας και να πάρετε άμεσα απάντηση.

Ο Διονύσης Ρίζος είναι δικηγόρος Αθηνών, εξειδικευμένος στο δίκαιο της κοινωνικής ασφάλισης. Ασχολείται με τη μελέτη του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και των συστημάτων κοινωνικής προστασίας από το 2004 κι έχει παρακολουθήσει όλες τις ασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις της τελευταίας δεκαετίας. Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο αλλά και στα social media (@rizoslaw) για τα θέματα του ασφαλιστικού αλλά και για θέματα επικαιρότητας.

Για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση την Παρασκευή και να υποβάλετε τα ερωτήματά σας, μπείτε στην ειδική πλατφόρμα κάνοντας κλικ εδώ

αναδρομικάlive chatΔιονύσης Ρίζοςσυντάξεις