Οικονομία|24.01.2020 23:33
Ο οίκος αξιολόγησης Fitch αναβάθμισε την ελληνική οικονομία σε «ΒΒ» από «ΒΒ-»
NewsroomΠρόσθετη ώθηση στον σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών για έξοδο στις αγορές την επόμενη ή τη μεθεπόμενη εβδομάδα έδωσε, αργά το βράδυ της Παρασκευής, η αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Fitch, ο οποίος προχώρησε σε αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας.
Πιο συγκεκριμένα, ο Fitch προχώρησε σε αναβάθμιση της αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας, κατά μία βαθμίδα, σε ΒΒ από ΒΒ- προηγουμένως, με θετικό outlook, επιβεβαιώνοντας -και με το παραπάνω- τις προσδοκίες της αγοράς.
Διαβάστε ακόμη
- Η ώρα της κρίσης για άρση ασυλιών των 13 βουλευτών της ΝΔ - Γιατί πήραν… φωτιά τα τηλέφωνα
- Αττική 2045: Άλλος... μισός ΟΑΣΑ για να μη φρακάρει μόνιμα στην κίνηση η πρωτεύουσα - Τι μέτρα λαμβάνονται
- Πρόγνωση Μαρουσάκη: Φθινοπωρινό «διάλειμμα» από σήμερα - Πώς θα κινηθεί το μίνι κύμα αστάθειας
- Τα μέτρα για να πάρουν τα πάνω τους οι δημοσκοπήσεις, τα τηλεφωνήματα στους γαλάζιους βουλευτές και η υπόγεια αντιπαράθεση Χαριλάου Τρικούπη και Αμαλίας