Οικονομία
|
24.02.2020 08:40
Εξοικονομώ κατ΄οίκον: «Κλειδώνει» ο επόμενος κύκλος
Newsroom«Κλειδώνει» αυτή την εβδομάδα ο επόμενος κύκλος του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ' Οίκον» ο οποίος αναμένεται να προκηρυχθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠE-ΜΠΕ, στις αρχές της εβδομάδας θα συγκληθεί διυπουργική σύσκεψη με τη συμμετοχή της ηγεσίας των υπουργείων Ενέργειας και Ανάπτυξης προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα κονδύλια που θα διατεθούν στον επόμενο κύκλο της προκήρυξης.
Νέο «εξοικονομώ κατ' οίκον»
Οι προετοιμασίες για την προκήρυξη επιταχύνονται ύστερα από τη συνάντηση που είχε την περασμένη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη και την ηγεσία του υπουργείου, για επισκόπηση και προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου στους τομείς της ενέργειας και του περιβάλλοντος.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- Τα σενάρια για ανασχηματισμό, το αφήγημα της σταθερότητας και η απειλή της χαλαρής ψήφου
- Πρόγνωση Μαρουσάκη: Περιορίζονται οι βροχές από σήμερα - Ο καιρός τις επόμενες ώρες