Οικονομία|24.02.2020 08:40
Εξοικονομώ κατ΄οίκον: «Κλειδώνει» ο επόμενος κύκλος
Newsroom«Κλειδώνει» αυτή την εβδομάδα ο επόμενος κύκλος του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ' Οίκον» ο οποίος αναμένεται να προκηρυχθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠE-ΜΠΕ, στις αρχές της εβδομάδας θα συγκληθεί διυπουργική σύσκεψη με τη συμμετοχή της ηγεσίας των υπουργείων Ενέργειας και Ανάπτυξης προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα κονδύλια που θα διατεθούν στον επόμενο κύκλο της προκήρυξης.
Νέο «εξοικονομώ κατ' οίκον»
Οι προετοιμασίες για την προκήρυξη επιταχύνονται ύστερα από τη συνάντηση που είχε την περασμένη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη και την ηγεσία του υπουργείου, για επισκόπηση και προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου στους τομείς της ενέργειας και του περιβάλλοντος.
Διαβάστε ακόμη
- Το πιο επικίνδυνο ξενοδοχείο του κόσμου: Τουρίστες μένουν αποκλεισμένοι πάνω από νερά με καρχαρίες
- Έσκασε «βόμβα» στο NBA: Τέλος ο ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους Λέικερς!
- Φονική φωτιά στο Δερβένι Θεσσαλονίκης: Εντοπίστηκε και δεύτερο πτώμα μέσα σε σπίτι - Εξακολουθεί να αγνοείται ο 12χρονος γιος του πρώτου νεκρού
- Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Οι ένοικοι είχαν αντιληφθεί από το προηγούμενο βράδυ ότι το κτίριο «έγερνε»