Οικονομία|13.03.2020 14:00

Live Chat για άδειες και τηλεργασία με τον ειδικό του ethnos.gr Γιάννη Καρούζο

Newsroom

Αναλυτικές και εξειδικευμένες απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των εργαζομένων για το νέο τοπίο που διαμορφώνεται λόγω κοροναϊού δίνουν μέσω του livechat του ethnos.gr την Παρασκευή και ώρα 14:00 – 15:00 ο εξειδικευμένος δικηγόρος εργατολόγος, Γιάννης Καρούζος και η συνεργάτης του Μαρία Άννα Κατσιάδα που ειδικεύεται στον χειρισμό υποθέσεων δημοσιοϋπαλληλικού, ιδίως πειθαρχικού δικαίου.

Οι ειδικοί εργατολόγοι αναλύουν και απαντούν σε ερωτήματα για τα δικαιώματα των εργαζομένων και τις υποχρεώσεις των εργοδοτών στις νέες συνθήκες που διαμορφώνει η εξάπλωση του κοροναϊού. 

Tην Παρασκευή (13/3) στις 14:00 το ethnos.gr λύνει όλες τις απορίες σας, απαντώντας για μια ώρα και σε πραγματικό χρόνο για όλα τα σχετικά ζητήματα. Στην ειδική πλατφόρμα του ethnos.gr, θα μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας και να πάρετε άμεσα την απάντηση από τον Γιάννη Καρούζο και την Μαρία Άννα Κατσιάδα.

Ο Γιάννης Καρούζος είναι δικηγόρος από το 1993 και σήμερα στον Άρειο Πάγο. Είναι Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και Μεταπτυχιακός Διπλωματούχος της Σχολής Εργατικού και Συνδικαλιστικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Τεργέστης στην Ιταλία, με ειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο, Εργασιακές Σχέσεις, Ευρωπαϊκό Εργατικό Δίκαιο, Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλισης, από την οποία αποφοίτησε με άριστα. Έχει ειδικευτεί επαγγελματικά χειριζόμενος εκατοντάδες υποθέσεις που αφορούν στο: Ελληνικό Εργατικό Δίκαιο, Ευρωπαϊκό & Διεθνές Εργατικό Δίκαιο, Εργασιακές Σχέσεις, Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημοσιοϋπαλληλικό Δίκαιο, Ποινικό Δίκαιο (Εργασιακών & Υπαλληλικών Εγκλημάτων), Διοικητικό Δίκαιο (Δημοσιοϋπαλληλικών Παροχών & Επιδομάτων). Έχει πολύχρονη εμπειρία και πείρα συμβουλεύοντας δεκάδες Σωματεία Εργαζομένων και Επιχειρήσεις σε εργασιακά θέματα.

Διατέλεσε Σύμβουλος σε τρία Υπουργεία της Ελληνικής Δημοκρατίας και υπήρξε επί έτη ενεργό μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Εργατικού Δικαίου και Κοινωνικής Ασφάλισης. Είναι Μεσολαβητής, Μέλος του Σώματος Μεσολαβητών του Οργανισμού Μεσολάβησης Διαιτησίας (ΟΜΕΔ). Δημοσιεύει άρθρα και μελέτες σε νομικά περιοδικά εργατικού δικαίου και εργασιακών σχέσεων και σε εφημερίδες.

Η Μαρία Άννα Κατσιάδα είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Δημόσιο Δίκαιο και στην Πολιτική Επιστήμη (LLM) με ειδίκευση στο διοικητικό δίκαιο. Εξειδικεύεται στο χειρισμό υποθέσεων δημοσιοϋπαλληλικού, ιδίως πειθαρχικού δικαίου, καθώς και των διαφορών από δημόσιες συμβάσεις.

Γιάννης Καρούζοςεργασιακάlive chat