Αναβάλλεται η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου
NewsroomΤην αναβολή της που είχε προγραμματιστεί για την περίοδο 30 Μαρτίου έως 05 Απριλίου 2020 ανακοίνωσε ο GR.EC.A λόγω των νέων δεδομένων που δημιουργεί η εξάπλωση του κοροναϊού.
"Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου τις τελευταίες ημέρες λόγω του COVID-19 έχει δημιουργήσει για όλους μας νέα δεδομένα εξαιτίας των μέτρων που έχει χρειαστεί να ληφθούν – και όσων ενδέχεται να επακολουθήσουν με βάση τις εξελίξεις", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Η νέα ημερομηνία της διεξαγωγής θα ανακοινωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του GR.EC.A μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Ο GR.E.C.A. αναφέρει πως βρίσκεται σε επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα των εξελίξεων για την ενημέρωση των μελών του.
- Το παρασκήνιο του πολέμου: Traders πόνταραν εκατοντάδες εκατομμύρια στο πετρέλαιο 15' πριν τις ανακοινώσεις Τραμπ
- «Με κάλεσε ο Βορίδης στο γραφείο του και μου ζητήθηκε να παραιτηθώ»: Κατάθεση-«καταπέλτης» από Βάρρα για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Θρίλερ στις ΗΠΑ: Τετραπλά ακρωτηριασμένος αθλητής συνελήφθη για φόνο
- Τραγωδία στη Σουηδία: 20χρονος ποδοσφαιριστής νεκρός από πυροβολισμούς - Ο δράστης τον μπέρδεψε με άλλον