Οικονομία|07.04.2020 12:37
ΟΛΘ: Δωρεά στο ΑΧΕΠΑ στη μάχη κατά του κορονοϊού
NewsroomΤο παρόν στη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού δίνει η ΟΛΘ Α.Ε.. Η διοίκηση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να στηρίξει το νοσοκομείο με μια δωρεά συνολικού ύψους 300.000 ευρώ.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η ΟΛΘ Α.Ε. αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης και την ανάγκη στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην παρούσα δύσκολη συγκυρία, προχώρησε στην κάλυψη αναγκών σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, αξίας 300.000€, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, νοσοκομείου αναφοράς για τον κορωνοϊό COVID-19».
Διαβάστε ακόμη
- Πρωτοφανής αρχαίος μαζικός τάφος στην Αθήνα: 79 άνδρες βρέθηκαν αλυσοδεμένοι και στοιχισμένοι
- Στη Σίφνο το ελληνικό FBI για τη συντριβή του ελικοπτέρου - Είχε λάβει πιστοποιητικό συντήρησης 1,5 μήνα πριν την τραγωδία
- Πένθος στον Dior: Νεκροί η επικεφαλής δημοσίων σχέσεων και ο σύντροφός της μετά από τροχαίο
- «Ως Τουρκοκύπριος ένιωσα μεγάλη ντροπή»: Πρώην ευρωβουλευτής απολογείται για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού