Απαράδεκτες φράσεις Βελόπουλου στη Βουλή: «Φυτεύτηκε» ο Τσιόδρας
NewsroomΑπαράδεκτες φράσεις εναντίον του καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα χρησιμοποίησε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε ως «φυτευτό».
«Αλλα μας έλεγε ο κ. Τσιόδρας πριν απο 20 ημέρες και άλλα τώρα. Τότε μας έλεγε να μην βάζουμε μάσκες» τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.
Τότε παρενέβη ο πρόεδρος της Βουλής Κωσταντίνος Τασούλας, αλλά και οι εκπρόσωποι των κομμάτων ζητώντας του να ανακαλέσει όσα είχε πει. Ωστόσο όχι μόνο δεν ανακάλεσε αλλά συνέχισε λέγοντας πως «ο Τσιόδρας “φυτεύτηκε”. Δεν το παίρνω πίσω. Διορίστηκε. Να βάζατε τον κ. Ιωαννίδη που είναι ειδικός και είναι στο Στάνφορντ. Εγώ θα πειράζω την Ιερή Αγελάδα και τον Βούδα κάθε κυβέρνησης» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακολούθως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έκανε λόγο για γιατρούς που έχουν ανάρμοστες σχέσεις με φαρμακευτικές εταιρείες. «Θα σου πω εγώ ποιες είναι οι σχέσεις των κορυφαίων καθηγητών με τις φαρμακευτικές» είπε, με αποτέλεσμα να προκληθεί αντίδραση από τους γαλάζιους βουλευτές που του φώναζαν «ντροπή».
- Τα μυστικά του ελληνικού σεισμικού τόξου και τα άγνωστα ρήγματα: Ο καθηγητής Γιώργος Καβύρης αποκαλύπτει
- Πάνω από 470 παιδιά ανάπηρα κάθε μήνα στη Γάζα: Οι «θαμμένες» βόμβες που θα στοιχειώνουν για χρόνια
- Κεφαλονιά: Νέα καταγγελία εις βάρος του 66χρονου λογιστή που μιλούσε με τη Μυρτώ
- Μια δουλειά είχες: Στις ΗΠΑ ετοιμάζονταν να υποδεχθούν τον βασιλιά Κάρολο με σημαίες Αυστραλίας