Πολιτική|08.05.2020 19:14
Το Σάββατο στη Ρόδο το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Κρεμαστινό
NewsroomΤο απόγευμα του Σαββάτου θα τελεστεί στη Ρόδο η κηδεία του πρώην υπουργού Υγείας Δημήτρη Κρεμαστινού. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 17:00 στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού και η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο της Ρόδου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην εκκλησία θα επιτραπεί να βρίσκονται ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι.
Ο Δημήτρης Κρεμαστινός κατέληξε σε ηλικία 78 ετών, στον Ευαγγελισμό ύστερα από ενάμιση μήνα νοσηλείας, όπου έδωσε σκληρή μάχη με τον κορονοϊό. Μάλιστα βρισκόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.
Διαβάστε ακόμη
- Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία της Αττικής λόγω κακοκαιρίας - Η απόφαση Χαρδαλιά και οι 5 περιοχές σε «Red Code»
- Μακρόν κατά Τραμπ: Η Ευρώπη προτιμά τον σεβασμό και όχι τους νταήδες - Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε το «μπαζούκα»
- Δράμα στην Ισπανία μετά τη σύγκρουση τρένων: Παγιδευμένα πτώματα στα συντρίμμια
- Μικέλα Χαρτουλάρη στο ethnos.gr: «Η νέα γενιά δεν έχει χώρο να ζήσει, να διαμαρτυρηθεί - Πνίγεται ανάμεσα σε υψηλά ενοίκια και κρατική βία»