Παπαθανάσης: Εντός Μαΐου θα ληφθούν μέτρα στήριξης των ιδιοκτητών ακινήτων
NewsroomΕντός του Μαΐου θα ληφθούν μέτρα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, προανήγγειλε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαθανάσης σημείωσε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει εντός του μήνα να ανακοινώσει συγκεκριμένα μέτρα στήριξης των ιδιοκτητών ακινήτων ενώ τόνισε ότι στο επόμενο δεκαήμερα θα ξεκινήσει η νέα δέσμη μέτρων για τα δάνεια.
Παράλληλα, ο Νίκος Παπαθανάσης υπογράμμισε ότι στις 11 Μαΐου, όταν και ανοίγει το λιανικό εμπόριο, θα επανεκκινήσει περίπου το 25% της οικονομίας ενώ το υπόλοιπο θα επανεκκινήσει μέχρι την 1η Ιουνίου.
Τέλος, αναφερόμενος στην απόφαση του Eurogroup (για χαμηλότοκα δάνεια από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας χωρίς μνημόνια) τόνισε ότι αυτή δίνει μεγαλύτερη δυνατότητα να στηριχθούν οι επιχειρήσεις.
- Ο «T-Rex του ωκεανού»: Ο θηρευτής στο μέγεθος λεωφορείου που κυριαρχούσε πριν 80 εκατομμύρια χρόνια
- Τους έπιασαν στα πράσα να πετάνε μπάζα στο δάσος: «Πήρα το στειλιάρι, κάθε μέρα παίζουμε τις ζωές μας»
- Πέθανε ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας - Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της
- Γεωργιάδης για συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα: «Είσαι πάμφτωχος; Έχεις δίπλα το Φάληρο να κάνεις τζάμπα μπάνιο»