Συνεδριάζει το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής για την τουρκική παραβατικότητα
NewsroomΣυνεδριάζει από τις 12:00 το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ), υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, με αντικείμενο την ενημέρωση σε σχέση με την τουρκική παραβατικότητα και το σχέδιο του νέου Οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών.
Στο ΕΣΕΠ συμμετέχουν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, πρόεδρος της επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.
Από τη Νέα Δημοκρατία συμμετέχουν οι Άγγελος Συρίγος και Μακάριος Λαζαρίδης. Από τον ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν οι Γιώργος Κατρούγκαλος και Ευάγγελος Καλπαδάκης, από το Κίνημα Αλλαγής οι Ανδρέας Λοβέρδος και Πέτρος Ευθυμίου, από την Ελληνική Λύση οι Αντώνιος Μυλωνάκης και Ευαγγελος Φανίδης και από το Μέρα25 οι Σοφία Σακοράφα και Δημήτρης Λιάπης.
- Έτοιμη να σκάσει η «βόμβα» του δημογραφικού στον Έβρο - Άνω των 65 ετών εννέα στους δέκα κατοίκους
- Διπλώματα οδήγησης: Τι αλλάζει σε ιατρικές βεβαιώσεις, ΚΕΠ και έκδοση αδειών
- Νέες αφίξεις στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια: Τα γνωστά ονόματα, οι εκπλήξεις και ο γρίφος με το Επικρατείας
- «Βαρόμετρο» για την κυβέρνηση οι εκλογές στους Ιατρικούς Συλλόγους - Η μάχη για τον ΙΣΑ