Πολιτική|20.05.2020 10:39

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: «Ο Σαμαράς μου ζήτησε ραντεβού για να του κάνω χάρη»

Newsroom

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μίλησε στο Open TV και σχολίασε μεταξύ άλλων την εξέλιξη σχετικά με την πρόταση της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ για την διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του, στην υπόθεση Novartis. «Είναι έκδηλος ο πανικός του Γεωργιάδη και της Νέας Δημοκρατίας. Αναφέρθηκε σε ένα συμφωνητικό του Φιλιππάκη με τον Μιονί που είπε ότι είμαι εγγυητής. Σ' αυτό το συμφωνητικό δεν είμαι εγγυητής. Ο κ. Γεωργιάδης μέχρι τώρα με διασκέδαζε. Αλλά αν συνεχίσει έτσι, θα θυμώσω».

«Για τον κ. Παππά, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ούτε και να πω εγώ κάτι εις βάρος του κ. Παππά. Προσπαθούν να ενσπείρουν ζιζάνια σε μένα, τον Παππά, τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε και πρόσθεσε: «Ο Σαμαράς γιατί παρενέβη; Τον είχε καλέσει ο Νετανιάχου ή μήπως για να καλύψει τον Παπασταύρου και τον Μιονί; Είχε πάρει τον Φιλιππάκη και του είπε "μην γράφεις για Παπασταύρου, Μιονή ξέρω ποιοι είναι σε δύο μήνες θα τους διώξω"».

Ακολούθως αποκάλυψε ότι «με είχε πάρει ο Σαμαράς για να ζητήσει χάρη για τον Παπασταύρου και τον Μιονί. Το επιβεβαίωσε ο ίδιος. Εχουμε την προκαταρκτική και θα απαντήσω θεσμικά σε όλα».

Κλείνοντας επεσήμανε ότι «τον ξέχασαν τον Ρασπούτιν γιατί δεν υπάρχει. Θα επιδιώξω να γίνω Τζένγκις Χαν, οργή του Θεού. Κι επίσης εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι Ρασπούτιν. Γιατί εγώ είμαι με τους μπολσεβίκους, όχι με το τσαρικό περιβάλλον».

NovartisΑντώνης ΣαμαράςΔημήτρης Παπαγγελόπουλος