Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το μνημόσυνο του πατέρα του
NewsroomΣτα Χανιά βρίσκεται από την Παρασκευή, 22 Μαΐου, και γι' αυτό το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παραστεί στο μνημόσυνο που θα τελεστεί στη μνήμη του πατέρα του τρία χρόνια μετά τον θάνατό του. Η επίσκεψη του πρωθυπουργού είναι αυστηρώς ιδιωτική και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flashnews.gr δεν έχει προγραμματίσει καμία συνάντηση με φορέα. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε την Παρασκευή να επισκεφθεί τη Μονή της Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων στο Ακρωτήρι Χανίων.
Στο πλευρό του πρωθυπουργού βρίσκεται ο γιος του, Κωνσταντίνος, με τον οποίο επισκέφθηκε τη Μονή και είχε συνάντηση σε χαλαρό κλίμα με τον Ηγούμενό της, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις από ετών και τον οποίο και συνεχάρη για την εγκατάστασή του στη Μονή. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δείξει αναλάβει προσωπικές ενέργειες για την ανακαίνιση του Μοναστηριού.
Στην παρέα ήταν και ο γνωστός ποινικολόγος, Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
- Θάνατος 18χρονου Ασημάκη στον Πύργο: Το κλείσιμο των λογαριασμών στα social media και το επεισόδιο από το παρελθόν
- Μετρό Αθήνας: Πήγαν να κλέψουν αλυσίδα με απειλή όπλου, διέφυγαν στο τούνελ και σταμάτησαν την κυκλοφορία - Δύο συλλήψεις
- Πέθανε ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Αντώνης Κούρτης
- Ιωάννινα: 16χρονος θύμα άγριου ξυλοδαρμού, κινδύνεψε να χάσει την όρασή του - «Έβλεπα τα αίματα και τρελαινόμουν»