Πολιτική|26.10.2018 14:55
Θορυβημένη η Άγκυρα απ' τις «υποδείξεις» του ελληνικού ΥΠΕΞ
NewsroomΣε ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, μέσω του εκπροσώπου του Χακίμ Ακσόι, αναφέρει ότι η Τουρκία δεν θα δεχθεί συμβουλές από την Αθήνα. «Σε ό,τι αφορά στην οριοθέτηση των περιοχών ναυτικής δικαιοδοσίας, η Τουρκία, όπως ίσχυε και προηγουμένως, θα συνεχίσει να ενεργεί σύμφωνα με δίκαιες αρχές και τις σχετικές ειδικές περιστάσεις», τονίζει το τουρκικό ΥΠΕΞ.
Προσθέτει, δε, ότι «σε αυτό το πνεύμα, δεν υπάρχει κάποια συμβουλή που θα μπορούσαμε να δεχθούμε από την Ελλάδα σε ό,τι αφορά τις τεχνικές οριοθέτησης στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου».
Διαβάστε ακόμη
- Δύο συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς διέφυγε ο κρατούμενος
- «Δεν μπορώ να ανασάνω, με έχει μαχαιρώσει» - Οργή στη Βρετανία με το βίντεο λίγο πριν τον θάνατο 18χρονου
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής - Με 45 μαχαιριές σκότωσε την 39χρονη ο δράστης
- Η ανασκαφή του αιώνα στη Γαλλία: Η Παναγία των Παρισίων μετατράπηκε σε αρχαιολογικό χώρο - Τα παράξενα ευρήματα