Πολιτική|15.06.2020 16:12

Φίλης: Ο Παπαδημούλης έχει δώσει πολύ πειστικές απαντήσεις για τα ακίνητα

Newsroom

Στο πλευρό του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, για το θέμα με τα ακίνητα, τάχθηκε με σημερινές του δηλώσεις ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Φίλης. «Ο κ. Παπαδημούλης έχει δώσει εξηγήσεις πολύ πειστικές. Ο ίδιος είπε ότι τα χρήματα που αφορούν στην ενοικίαση θα τα δώσει. Ο Παπαδημούλης είχε καθαρό χρήμα, φορολογημένο», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Θέμα FM.

Από την άλλη πλευρά κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων ο κ. Φίλης υπογράμμισε ότι «η εντολή του λαού όταν μας έδωσε 32% ήταν να βελτιωθούμε, για να επιστρέψουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε». Ακόμη πρόσθεσε ότι οι δημοσκοπήσεις λαμβάνονται υπόψη αλλά δεν είναι κάλπη.

Απαντώντας στο ζήτημα της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ προς το κέντρο ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι «έχουμε συμφωνήσει ότι πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς να εκφράσει έναν ευρύτερο πολιτικό χώρο». Επιπλέον ξεκαθάρισε ότι «εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε κάτι που δεν είμαστε. Θέλουμε να έχουμε ένα πρόγραμμα που θα θέσουμε στη δοκιμασία του κόσμου». 

«Τα προβλήματα που έχουμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε, δεν μπορούμε να τα βλέπουμε με μια παλινδρόμηση. Το ΠΑΣΟΚ ήταν Κίνημα της εποχής του. Τέλειωσε. Τώρα χρειάζονται νέες προτάσεις, νέα προγράμματα, νέα σχέση με την πολιτική» συνέχισε ο κ. Φίλης.

«Είμαστε ένα είμαστε ένα κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς που μπορεί να εκπροσωπεί δυνάμεις πολιτικές και κοινωνικές του ευρύτερου χώρου. Είναι ο μόνος τρόπος να υπάρξει λύση στα λαϊκά προβλήματα. Το άλλο είναι σαλταδορισμός» σχολίασε ακόμη. 

Κληθείς να σχολιάσει τη διαχείριση του κορονοϊού από την κυβέρνηση είπε ότι «στο θέμα της υγειονομικής κρίσης πήγε καλά, γιατί είχε τη συμπαράσταση όλης της κοινωνίας και του ΣΥΡΙΖΑ».

Δημήτρης ΠαπαδημούληςΝίκος Φίλης