Τι έκανε ο Λεβέντης και εξόργισε τον Μπουτάρη
Τίμος ΦακαλήςΗ αιτία που... μάλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ήταν ότι ο πρώτος, μπροστά στις κάμερες, μετά το τέλος της δοξολογίας στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, προσπέρασε άκομψα τον κ. Μπουτάρη, ο οποίος ετοιμαζόταν να κάνει δηλώσεις στα κανάλια για τον εορτασμό της τριπλής γιορτής της πόλης και... πήρε θέση στα τηλεοπτικά μικρόφωνα.
Μόλις ο Γιάννης Μπουτάρης αντιλήφθηκε αυτό που είχε συμβεί, αντέδρασε άμεσα υπενθυμίζοντας στον Βασίλη Λεβέντη ότι είναι καλεσμένος στη συμπρωτεύουσα και οικοδεσπότης των εκδηλώσεων, είναι ο δήμαρχος. «Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ... απάντησέ μου», είπε με δυνατή φωνή ο Γιάννης Μπουτάρης στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος έκανε πίσω, παραχωρώντας τη θέση του στον δήμαρχο.
- Πιθανή συμφωνία με τους νέους ηγέτες του Ιράν «βλέπει» ο Τραμπ - Μιλά ξανά για κατάληψη της Χαργκ
- Σόου με «ακραίες» επιδείξεις αντοχής στη Βόρεια Κορέα: Βαριοπούλες, σπάσιμο τσιμέντων και ένας περιχαρής Κιμ Γιονγκ Ουν
- Απόκοσμο τοπίο στην Αυστραλία: Ο κυκλώνας Νάρελ «έβαψε» τον ουρανό κόκκινο
- Συγκινητικό: Έσωσαν στη Ρόδο τυφλή ελαφίνα που είχε εγκλωβιστεί - Η δύσκολη επιχείρηση