Πολιτική|11.07.2020 15:31

Μητσοτάκης: «Είναι ντροπή να βρίσκεται το Αχίλλειο σε αυτή την κατάσταση»

Newsroom

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρώτη στάση του πρωθυπουργού στο νησί ήταν το Αχίλλειο. Εκεί ξεναγήθηκε στους χώρους και τον κήπο του μουσείου. Αμέσως μετά την επίσκεψή του, σύμφωνα με το corfutvnews.gr δήλωσε πως είναι «ντροπή για την Κέρκυρα να βρίσκεται το Αχιλλείο σε αυτή την κατάσταση».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι δεν ήταν εικόνες που μας τιμούν αυτές που αντίκρισε, ενώ αναφέρθηκε στην ένταξη του έργου, στο ΕΣΠΑ, τονίζοντας ότι θα το παρακολουθεί στενά.

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, και ο υφυπουργός αρμόδιος για την Κοινή Αγροτική Πολιτική Κώστας Σκρέκας, ενώ τον υποδέχθηκαν η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, και ο βουλευτής Στέφανος Γκίκας.

Στον πρωθυπουργό, τον οποίο συνόδευε η σύζυγός του Μαρέβα Μητσοτάκη, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα από το μουσείο και τον υποδέχθηκε η φιλαρμονική εταιρεία Γαστουρίου.

ΚέρκυραΚυριάκος Μητσοτάκης