Πολιτική|12.07.2020 12:41
Κορκίδης για Αγία Σοφία: Μποϊκοτάζ στα προϊόντα από την Τουρκία
NewsroomΜποϊκοτάζ στα προϊόντα από την Τουρκία προτείνει ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Βασίλης Κορκίδης, ως απάντηση στην απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας να ανάψει «πράσινο φως» στη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, ενώ παράλληλα καλεί την κυβέρνηση να ζητήσει την επιβολή κυρώσεων από την Ε.Ε.
Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του στο twitter, ο κ. Κορκίδης αναφέρει τα εξής: «Για την ανείπωτη ενέργεια της "γείτονος" η ελληνική αγορά πρέπει να προχωρήσει σε μποϊκοτάζ των προϊόντων τους και η Κυβέρνηση να ζητήσει από την Ε.Ε. επιβολή εμπορικών κυρώσεων. #Σταματάμε τη πώληση πολιτισμού!#».
Διαβάστε ακόμη
- Τέμπη, η δίκη: 3 χρόνια μετά, οι μοιραίες παραλείψεις στο δικαστήριο - Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για τους 57 νεκρούς
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους
- Γκαίτε: ένας ένθερμος φιλέλληνας που σημάδεψε την παγκόσμια λογοτεχνία