Πολιτική|13.07.2020 13:11
Επίθεση αγνώστων με τρικάκια και μπογιές στο πολιτικό γραφείο της Άννας Ευθυμίου
NewsroomΆγωστοι πέταξαν μπογιές και τρικάκια στην είσοδο του πολιτικού γραφείου της βουλεύτριας της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης,, Άννας Ευθυμίου, στον 8ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Τσιμισκή.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ορισμένα από τα τρικάκια έγραφαν «ήρθαμε να πάρουμε άδεια» και εκτιμάται ότι αναφέρονται στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις και φέρεται να τα υπογράφει συλλογικότητα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.
Η επίθεση με μπογιές και τρικάκια διαπιστώθηκε το πρωί της Δευτέρας 13 Ιουλίου από συνεργάτες της Άννας Ευθυμίου. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε ακόμη
- Θάνατος Μαζωνάκη: Στον ανακριτή σήμερα οι δύο γιατροί - Τα 87 λεπτά, η διαγραμμένη φωτογραφία και η κατάθεση-κλειδί
- Ιατρεία και Ινστιτούτα χωρίς ουσιαστικούς ελέγχους από το 2019: Η κατάργηση του ΣΕΥΥΠ και το μεγάλο ελεγκτικό κενό
- «Βλέπουν» νέα ελληνοτουρκική κρίση στην Τουρκία: Τα σενάρια και ο φόβος κατάρριψης drone
- Τα χαμόγελα στο ΠΑΣΟΚ, η σιωπή Καραμανλή και το τηλέφωνο που άναψε φωτιές στη ΝΔ