Πολιτική|15.07.2020 22:00

Αλέξης Τσίπρας: Ο αυτοσαρκασμός του όταν διαβάζει άρθρο που τον σατιρίζει

Newsroom

Διάθεση για αυτοσαρκασμό είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όταν διάβασε ένα άρθρο από το... Κουλούρι, το οποίο σατίριζε τις πρόσφατες διακοπές του στο Κουφονήσι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως φαίνεται, και στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram έχει ξεσπάσει σε γέλια διαβάζοντας το άρθρο με τίτλο: «Πώς διάολο βρέθηκε στα Κουφονήσια προσπαθεί να θυμηθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας».

Ακολουθεί το άρθρο που διάβασε ο Αλέξης Τσίπρας:  

Στις μικρές Κυκλάδες εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, πίνοντας τσίπουρα σε γνωστή ταβέρνα των Κουφονησίων. Ο πρώην πρωθυπουργός κάθεται σκυθρωπός και προβληματισμένος στην καρέκλα του, ρωτώντας την παρέα του πότε και υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε εκεί. Το μόνο που θυμάται με σιγουριά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως το Σάββατο το βράδυ κανόνισε να βγει για μπύρες με συντρόφους του στο κέντρο της Αθήνας.

Η βραδιά, ωστόσο, πολύ γρήγορα ξέφυγε, με τις αναμνήσεις από ένα σημείο και μετά να είναι θολές. Το επόμενο πράγμα που θυμάται ο πολιτικός είναι να ξυπνάει σε γραφική παραλία του νησιού, φορώντας τα ίδια ρούχα στα οποία βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Προς το παρόν, ο κ. Τσίπρας δεν σκοπεύει να κουνηθεί, διαβάζοντας την εφημερίδα του ενώ τρώει τους μεζέδες του πίνοντας τσίπουρα, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα καταφέρει τουλάχιστον να θυμηθεί τι μέρα είναι.

ΣΥΡΙΖΑΚουφονήσιαδιακοπές