Σκουρλέτης: Αυτή η χρονιά θα είναι η καλύτερη για τους Έλληνες
Newsroom«Είναι σημαντικό να προχωρήσει η ψήφιση των μέτρων που αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη του τι σημαίνει έξοδος από τα μνημόνια και αυτό θα πρέπει να το δει ο πολίτης στην καθημερινότητα του», ανέφερε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ και εκτίμησε ότι το επόμενο διάστημα είναι η πιο γόνιμη περίοδος για την κυβέρνηση.
«Αυτή η χρονιά θα είναι η καλύτερη για τους Έλληνες από το 2010», τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.
Επιπλέον, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ, δεν εντάσσονται στο πλαίσιο της παροχολογίας, την οποία υιοθετούσαν οι κυβερνήσεις την τελευταία χρονιά της θητείας τους αλλά ανακοινώθηκαν στοχευμένα μέτρα στο βαθμό που η ελληνική οικονομία επιτρέπει να υλοποιηθούν.
Ο Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε ότι έχει ξεκινήσει ένα ανοδικό σπιράλ στην οικονομία, το οποίο θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να προχωρήσει σε μισθολογικές διορθώσεις και να ενισχύσει το κράτος (με προσλήψεις), όπου υπάρχει ανάγκη.
- Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
- Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»