Πολιτική|28.07.2020 17:22

Καιρός τώρα και στη Βουλή: Ο Καλλιάνος έκανε live πρόγνωση στην Ολομέλεια

Newsroom

Την επαγγελματική του ιδιότητα (σ.σ μετεωρολόγος) χρησιμοποίησε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, για να πει τον καιρό. Συγκεκριμένα, ενημέρωσε το Σώμα καθώς και την κυβέρνηση για την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες μέρες ενώ έκανε λόγο για τρεις πολύ δύσκολες μέρες που θα περιλαμβάνουν υψηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς ανέμους. Παράλληλα ο κ. Καλλιάνος ζήτησε από τους συναδέλφους του βουλευτές να ενημερώσουν, τις αρχές των Περιφερειών τους για τον πολύ μεγάλο κίνδυνο για πρόκληση πυρκαγιών.

«Θα χρησιμοποιήσω την ιδιότητα του μετεωρολόγου και θέλω από το βήμα της Βουλής να σας ενημερώσω και θα σας παρακαλέσω να με προσέξετε γιατί έρχονται δύσκολες μέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο έρχεται ένας καύσωνας ο οποίος θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Να ενημερώσετε κι εσείς στις περιοχές σας τους αρμόδιους φορείς έρχεται καύσωνας ισχυρός αλλά έρχεται και αέρας πολύ δυνατός επτά με οκτώ μποφόρ. Θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί με τις πυρκαγιές ας μην και άλλο η Ελλάδα. Με ακούνε όσοι πρέπει να με ακούσουν σας ενημερώνω να ξέρετε ότι μας περιμένουν τρεις δύσκολες μέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Από την Κυριακή και μετά πέφτει η θερμοκρασία και έρχονται και βροχές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γαλάζιος βουλευτής.

Σημειώνεται πως ο προεδρεύων της συνεδρίασης, Δημήτρης Βίτσας, απένειμε τα εύσημα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. «Πολύ καλά έκανε ο κ. Καλλιάνος και μας ενημέρωσε θα πρέπει να το πάρουμε όλοι υπόψη μας και πρώτη απ όλους η κυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΒουλήκαιρόςΓιάννης Καλλιάνοςθερμοκρασίαφωτιά