Eναρξη των διερευνητικών επαφών με Τουρκία – Στις 24 Αυγούστου η πρώτη συνάντηση
NewsroomΑπό την εβδομάδα που εκκινεί τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, ενδεχομένως κι εκείνη την ημέρα, έχει προγραμματιστεί η πραγματοποίηση, εκτός απροόπτου, του επόμενου γύρου των διερευνητικών επαφών Ελλάδος – Τουρκίας, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Αλεξίας Τασούλη για το Open Tv.
Η δυσκολία μετάβασης στη γειτονική χώρα λόγω των περιορισμών του κορονοϊού ίσως επηρεάσει την τελική ημερομηνία της συνάντησης αυτής, η οποία έρχεται ως συνέχεια της «τριμερούς του Βερολίνου» ανάμεσα σε Γερμανία, Ελλάδα και Τουρκία στα μέσα Ιουλίου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως να υπάρξουν ορισμένες προσαρμογές στην ελληνική ομάδα των συνομιλιών, αλλά σε αυτή θα παραμείνει ο πρέσβης ε.τ. Παύλος Αποστολίδης που ηγείται της ομάδας από το 2010.
Θα είναι, πάντως, η πρώτη έπειτα από περισσότερα από τέσσερα χρόνια, καθώς η προηγούμενη είχε πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2016.
Δείτε το θέμα όπως μεταδόθηκε στο Open
- Νέα κλιμάκωση: Το Ιράν ανακοίνωσε ότι έκλεισε τα Στενά του Ορμούζ - «Το Ισραήλ παραβίασε τη συμφωνία»
- Μεγάλη φωτιά τώρα στην Εύβοια: Καίγεται δάσος - Μήνυμα του 112 για εκκενώσεις
- TikTok και μικρές επιχειρήσεις: Τα 7 μοιραία λάθη που «σκοτώνουν» τις πωλήσεις σας
- Ο «κρυμμένος θησαυρός» της Σελήνης: Το πολύτιμο αέριο που βρίσκεται σε αφθονία και το ράλι εξαγωγής του