ΔΕΘ - Helexpo: Μέχρι το τέλος του μήνα ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός
Ρωμανός ΚοντογιαννίδηςΜέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του διεθνούς αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ - Helexpo. Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΘ - Helexpo, Τάσος Τζήκας, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Τζηκας ανέφερε ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι βρισκόμαστε εντός του προγραμματισμού για την ανάπλαση του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου της Θεσσαλονίκης, ενώ αναμένεται σύντομα να φτάσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και το σχετικό διάταγμα.
Ο κ. Τζήκας αναφέρθηκε και στο μεγάλο φετινό στοίχημα, όπως το χαρακτήρισε, τη διοργάνωση του "Thessaloniki Helexpo Forum", το οποίο θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την αναβολή της φετινής ΔΕΘ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Σημείωσε ότι, αν έχει επιτυχία φέτος, στόχος είναι να διοργανωθεί και τα επόμενα χρόνια.
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα