Νέες προκλητικές δηλώσεις Τσαβούσογλου και Τσελίκ για τη Σμύρνη
NewsroomΣε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησαν Μεβλούτ Τσαβούσογλου και Ομέρ Τσελίκ με αφορμή την επέτειο για την κατάληψη της Σμύρνης.
Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου με ανάρτησή του στο twitter έγραψε: «Σαν σήμερα, πριν από 98 χρόνια, δεν σώθηκε μονάχα η Σμύρνη από την ελληνική καταπίεση, αλλά ολόκληρη η Ανατολία. Η Ελλάδα καταδικάστηκε σε αποζημιώσεις. Επίσης, αυτοί που εμπιστεύτηκαν άλλους, απογοητεύτηκαν στο τέλος. Τιμάμε τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τους μάρτυρές μας και τους βετεράνους του Πολέμου της Ανεξαρτησίας μας».
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτοί που θέλουν να βλάψουν τα δικαιώματά μας στην Ανατολική Μεσόγειο και αυτοί που προκαλούν στο Καστελόριζο, ας δουν σήμερα την αποφασιστικότητα που δείξαμε στη Σμύρνη».
- Απογευματινά χειρουργεία: Γιατί δεν πραγματοποιούνται στα δημόσια νοσοκομεία - Πόσες επεμβάσεις χάνονται από την πρωινή βάρδια
- Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Μαρινέλλα - Οι άγνωστες πλευρές της γυναίκας που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι
- Η Τρίτη «στρώνει» το χαλί στην κακοκαιρία: Τις επόμενες ώρες «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
- Θρίλερ στου Ζωγράφου: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη - Η σφραγισμένη πόρτα και οι ισχυρισμοί του 54χρονου για τις δύο νεκρές