Πολιτική|18.09.2020 14:28
Ακάρ: Οι Έλληνες καθυστερούν τις συνομιλίες στο ΝΑΤΟ
Μαρία ΖαχαράκηΓια κωλυσιεργία στις συνομιλίες στο ΝΑΤΟ κατηγορεί ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, την ελληνική στρατιωτική αντιπροσωπεία. Σε δηλώσεις του κ. Ακάρ είπε ότι «οι γείτονές μας οι Έλληνες δείχνουν απρόθυμοι και καθυστερούν τη συζήτηση των θεμάτων με μια σειρά προϋποθέσεων. Εμείς υποστηρίζουμε μέχρι τέλους αυτές τις συναντήσεις».
Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας κατηγόρησε επίσης τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, ότι «ρίχνει βενζίνη» στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ για την Ε.Ε. είπε ότι δεν έχει αρμοδιότητα να θέτει κανόνες στην Ανατολική Μεσόγειο ή να αλλάζει τους κανόνες και να καθορίζει θαλάσσια σύνορα.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκάλυψη Daily Mail για την Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Προσπάθησε να εξαφανίσει δημοσίευμα για απλήρωτο λογαριασμό σε εστιατόριο
- James Webb: Ανίχνευσε μυστηριώδες σήμα από το απόλυτο σκοτάδι του Σύμπαντος - Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει την προέλευσή του
- Πέθανε σε ηλικία 89 ετών η αγαπημένη ηθοποιός, Μπέτυ Βαλάση
- Χίος: Τέσσερις μήνες χωρίς πτήσεις για τα έργα στο αεροδρόμιο - Στον «αέρα» οι μετακινήσεις των Χριστουγέννων