Πολιτική|27.12.2018 14:18

Έκρηξη στο Κολωνάκι-Κικίλιας: Στοπ στην ωμή τρομοκρατική βία

Newsroom

Την ανησυχία του για τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι εξέφρασε ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος μετέβη στην περιοχή. 

Σε δήλωσή του ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι πρώτο μέλημά του πρέπει να είναι η υγεία του αστυνομικού, τον οποίο, όπως είπε, θα επισκεπτόταν αμέσως μετά στο νοσοκομείο.

«Δυστυχώς είχαμε προειδοποιήσει επανειλημμένως ότι αυτός ο φαύλος κύκλος της ωμής βίας, της ωμής τρομοκρατικής βίας πρέπει να σταματήσει. Μας ανησυχεί ιδιαιτέρως ότι το συγκεκριμένο χτύπημα έγινε χωρίς καν προειδοποιητικό τηλεφώνημα και δείχνει την τροπή που παίρνουν τα θέματα της τάξης και της ασφάλειας στην Αθήνα και στη χώρα μας», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

«Θέλω να πω ότι όλοι αυτοί, οι οποίοι με τη ρητορική του μίσους στρώνουν ιδεολογικοπολιτικό χαλί στην τυφλή βία, στην τυφλή τρομοκρατική βία, κάνουν μεγάλο κακό στη χώρα και θα πρέπει να το ξανασκεφτούν πολύ προσεκτικά. Ως Νέα Δημοκρατία μας προβληματίζει πολύ ο τρόπος που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χειρίζεται τα θέματα τάξης και ασφάλειας», ανέφερε ο τομεάρχης Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας.

Βασίλης Κικίλιαςέκρηξη στο Κολωνάκι