Αλλάζει για λόγους ασφαλείας η τοποθεσία συνάντησης Πομπέο - Δένδια στη Θεσσαλονίκη
NewsroomΣε αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, στη Θεσσαλονίκη, για λόγους ασφαλείας, προχωρούν οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές. Η προγραμματισμένη για τις 10.00 συνάντηση του Αμερικανού ΥΠΕΞ με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια, στο ΥΜΑΘ, αλλάζει τοποθεσία και θα γίνει σε γνωστό ξενοδοχείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, κοντά στο αεροδρόμιο, μεταξύ 9:30 και 10:00.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για την ενέργεια, στο Porto Center, παρουσία και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, ενώ στη συνέχεια θα υπογραφεί συμφωνία επιστημονικής και τεχνολογικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.
Η επίσκεψη του Μάικ Πομπέο στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνοδεύεται από τη σύζυγό του, Σούζαν, θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψή του στο Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στην Κρήτη, όπου θα επισκεφθεί τη Ναυτική Βάση της Σούδας για να υπογραμμίσει την ισχυρή εταιρική σχέση ασφάλειας των ΗΠΑ με την Ελλάδα.
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής