Πολιτική|27.12.2018 17:31
Έκρηξη στο Κολωνάκι-Συστήνει αυτοσυγκράτηση η Κατ. Παπακώστα
NewsroomΑυτοσυγκράτηση για τη βομβιστική ενέργεια στο Κολωνάκι συστήνει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα. Η ίδια σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Συστήνω αυτοσυγκράτηση σε όσους έχουν απύλωτο στόμα. Με αφορμή την έκρηξη λένε πράγματα, τα οποία ποτέ δεν θα έλεγαν αν πλήρωναν φόρο για αυτά...».
Η έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου στην κεντρική είσοδο του ιερού ναού του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν δύο άτομα, ένας αστυνομικός και ο νεωκόρος.
Διαβάστε ακόμη
- Το καλοκαίρι που τραυμάτισε ολόκληρη την Ελλάδα και έφερε ισόβια βαρυχειμωνιά σε δεκάδες οικογένειες
- Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος - Τα αποτυπώματα και τα βίντεο που τον έβαλαν στο «μικροσκόπιο»
- «Πύρινος κλοιός» σε όλη τη χώρα: Στους 43,5°C ο υδράργυρος και 50 μέτωπα φωτιάς - Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού
- Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Γιου Τινγκ: Εντοπίστηκε το κινητό της στο κέντρο της Αθήνας