Πολιτική|07.10.2020 09:50

Nivo και Ισορροπιστής για δίκη Χρυσής Αυγής: Ολοι περιμένουν να δικαιωθούν στο πρόσωπο του Παύλου Φύσσα

Τίμος Φακαλής

Ως μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη δικαιοσύνη να τοποθετήσει τον εαυτό της στο ψηλότερο ράφι της συνείδησης της κοινωνίας εκτιμούν ράπερ και φίλοι του Παύλου Φύσσα την σημερινή ετυμηγορία της Έδρας του Α' Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τη δράση της Χρυσής Αυγής.

«Είναι αυτονόητο ότι με αυτήν την απόφαση μπορούν τα πράγματα να ξαναμπούν στη θέση τους. Αυτός που δεν γυρίζει πίσω είναι ο Παύλος Φύσσας. Αλλά η θυσία του παίζει ένα πολύ σημαντικό και καθοριστικό ρόλο για την ελληνική κοινωνία - και όχι μόνο - προκειμένου να ξαναμπούν τα πράγματα στη βάση τους, που είναι η Δημοκρατία. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για να αποδείξει η Δικαιοσύνη τον τίτλο και το όνομά της», αναφέρει στο ethnos.gr ο Νίκος Βουρλιώτης (Νivo), φίλος του Παύλου Φύσσα.

Έξω από το Εφετείο της Αθήνας θα βρεθεί μεταξύ άλλων και ακόμη ένας φίλος του Παύλου Φύσσα και ράπερ, ο Νικόλας Παυλίδης, ο Ισορροπιστής. «Ας γίνει επιτέλους ένα βήμα. Ας βγει μια απόφαση που θα είναι καταδικαστική κατά του ναζισμού και του φασισμού. Εύχομαι μια δικαίωση γιατί και πριν από τον Παύλο Φύσσα υπήρξαν και άλλες εγκληματικές ενέργειες από τους ναζιστές. Και όλοι περιμένουν να δικαιωθούν στο πρόσωπο του Παύλου» είπε στο ethnos.gr ο Νικόλας Παυλίδης, ο Ισορροπιστής.

Η δικαστική απόφαση αφορά μία σειρά εγκληματικών ενεργειών που καταγράφονται στο παραπεμπτικό βούλευμα των 1.000 σελίδων, με κορυφαίες τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η οποία αποτέλεσε και τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη δράση της Χρυσής Αυγής. Στο επίκεντρο της σημερινής ημέρας, η μητέρα του Παύλου Φύσσα, η οποία δεν έλειψε μέρα από το Εφετείο ή την δικαστική αίθουσα του Κορυδαλλού. Με αξιοπρέπεια, σήκωσε στους ώμους της όλο το βάρος, χωρίς να ξεσπά, παρά μόνο όταν ένιωθε άδικο. Επτά χρόνια τώρα η Μάγδα Φύσσα περιμένει την τιμωρία του Γιώργου Ρουπακιά, του Χρυσαυγίτη που μαχαίρωσε τέσσερις φορές τον γιο της, Παύλο Φύσσα.

ΙσορροπιστήςΝίκος ΒουρλιώτηςΧρυσή ΑυγήΠαύλος Φύσσαςδικαστήριοδίκη Χρυσής Αυγής