Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο Δήμος Αθηναίων σφράγισε τα γραφεία του Κασιδιάρη
NewsroomΛίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, το οποίο έκρινε ένοχους τους πρώην βουλευτές και τον πρόεδρο της Χρυσής Αυγής για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ο Δήμος Αθηναίων σφράγισε τα γραφεία της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα», της δημοτικής παράταξης με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε να κλείσουν οι εγκαταστάσεις της παράταξης του Ηλία Κασιδιάρη και να ανακληθούν οι τέσσερις υπάλληλοι που είχαν διοριστεί εκεί. Επιπλέον, από τον Δήμο Αθηναίων εστάλη ερώτημα προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για να προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες που προβλέπονται από το νόμο.
Τα γραφεία βρίσκονται στη συμβολή των οδών Βεραντζέρου και Κοτοπούλη και είχαν στην παράταξη του Κασιδιάρη τις προηγούμενες τετραετίες.
- Axios: Νέα πρόταση κατέθεσε το Ιράν - Άνοιγμα των Στενών και αναβολή των συνομιλιών για τα πυρηνικά
- Αντι-Τραμπ κίνητρο εξετάζουν οι Αρχές πίσω από την ένοπλη επίθεση - Στο «μικροσκόπιο» το μανιφέστο του δράστη
- Υποκλοπές: Αντιδράσεις για την απόφαση του Αρείου Πάγου να «κλείσει» την έρευνα για κατασκοπεία
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Νέα 48ωρη παράταση των αιτήσεων - Oι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις