Κικίλιας: Θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να αντέξει το σύστημα υγείας
NewsroomΟ υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μίλησε στο Open και τη Φαίη Μαυραγάνη για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα στη μάχη απέναντι στην έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού.
Ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι «λελογισμένα προσπαθούμε να ισορροπήσουμε με τα υγειονομικά δεδομένα. Όσο δυσκολεύει ο καιρός και προχωράμε προς τον χειμώνα, δυσκολεύουν οι συνθήκες» και τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια να μην μπούμε στον χειμώνα με άσχημα υγειονομικά δεδομένα.
Αναφερόμενος στην πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας, σημείωσε ότι τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινιάζει 50 κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Σωτηρία. «Θα αντέχουμε όσο ο κόσμος θα συμπονά τον διπλανό του, όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε» είπε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε ότι «θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να αντέξει το σύστημα υγείας».
- Μία χάρη στον φίλο του Ινφαντίνο: Πώς ο Τραμπ άνοιξε συζήτηση για πολιτική παρέμβαση στο Μουντιάλ
- Αγεφύρωτο το ρήγμα στις σχέσεις κυβέρνησης - Σαμαρά: Τα βίντεο που άναψαν φωτιές και η «γαλάζια» απάντηση
- Μυστήριο με πλαστική χειρουργό που βρέθηκε νεκρή σε πισίνα - Είχε χάσει την άδειά της μετά από θάνατο ασθενή
- Το αμείλικτο ερώτημα για Ντόκο, το τρολάρισμα Σαμαρά και η σίγουρη Αχτσιόγλου