Γιάννης Λαγός: Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αίτημα για την άρση ασυλίας του
Μαρία ΨαράΤην εξέταση της άρσης ασυλίας του εκλεγμένου με τη Χρυσή Αυγή ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Αυτό είπε Νταβίντ Σασόλι κατά την έναρξη της Ολομέλειας πριν από λίγο, απαντώντας σε αίτημα των ελληνικών Αρχών.
Μόνο που δεν πρόκειται για το αίτημα που αφορά τη δίκη για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, στην οποία ο Γιάννης Λαγός έχει καταδικαστεί, αφού αυτή η απόφαση χρειάζεται να ολοκληρωθεί, να οριστικοποιηθούν δηλαδή και οι αποφάσεις περί αναστολών.
Η υπόθεση για την οποία ενδεχομένως αρθεί η ασυλία Λαγού είναι άλλη και πιθανότατα το σκίσιμο της τουρκικής σημαίας εντός του Ευρωκοινοβουλίου. Ο πρόεδρος Σασόλι ενημέρωσε ότι η επιτροπή νομικών υποθέσεων του ΕυρωπαΪκού Κοινοβουλίου θα εξετάσει το ζήτημα.
- Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
- Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
- Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
- Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες