Πολιτική|24.10.2020 18:01

Χρυσοχοΐδης προς ΣΥΡΙΖΑ: Τα δίνετε όλα για τον Παππά

Newsroom

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας σήμερα, Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, στη Βουλή απάντησε στην έντονη κριτική που έχει δεχθεί για τη φυγή του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, αλλά και για τα επεισόδια με τη ρίψη χημικών έξω από το Εφετείο και την υπόθεση του 14χρονου που συνελήφθη.

«Τα δίνετε όλα για τον Παππά, αλλά όχι γιατί διέφυγε αλλά για να χαρείτε από τη γκάφα και το φιάσκο, όπως λέτε. Τα δίνετε όλα για να γατζωθείτε χαιρέκακα, όταν όμως τον συλλάβουμε, γιατί θα το κάνουμε, θα είστε τόσο χαρούμενοι;» ήταν το ερώτημα που απηύθυνε στα έδρανα της αντιπολίτευσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Ο ίδιος άφησε αιχμές ότι επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε επί το επιεικέστερο το καθεστώς περιοριστικών όρων, που του είχαν επιβληθεί.

«Τον Σεπτέμβριο του 2015 επί ΣΥΡΙΖΑ, ο εισαγγελέας Εφετών άλλαξε τους περιοριστικούς όρους που είχε επιβάλει το προηγούμενο συμβούλιο. Αν υπήρχε αυτός ο όρος η αστυνομία ήταν υποχρεωμένη να πηγαίνει κάθε βράδυ σπίτι του. Θα πει κανείς φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ; Υπήρχε ο υπουργός Δικαιοσύνης, θα ζητούσε αυστηρούς όρους. Και σήμερα ζητάτε εδώ τα ρέστα; Είστε σε αδιέξοδο» είπε ο κ. Χρυσοχοϊδης και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι φτάνει στο σημείο να ζητάει από την αστυνομία να παραβεί το κράτος δικαίου και να κάνει παράνομες παρακολουθήσεις.

Μιχάλης ΧρυσοχοΐδηςΧρυσή Αυγή