Ερντογάν: H Τουρκία θα συνεχίσει τη δική της ατζέντα
Μαρία ΖαχαράκηΜήνυμα με αφορμή την ίδρυση του τουρκικού κράτους στις 29 Οκτωβρίου απέστειλε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τονίζει πως η Τουρκία θα συνεχίσει να ενεργεί σύμφωνα με το δικό της όραμα και τη δική της ατζέντα.
«Σε μια περίοδο που ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε την 100η επέτειο της Δημοκρατίας, συνεχίζουμε το δρόμο μας με αποφασιστικότητα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους του 2023».
Με αιχμές κατά των γειτόνων του και δη της Ελλάδας ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνέχισε λέγοντας ότι «ο λαός μας, ο οποίος συσπειρώθηκε στον απελευθερωτικό αγώνα, σήμερα οικοδομεί το μέλλον του μέσα σε ενότητα, ομόνοια και αδερφοσύνη. Τα λόγια και οι ενέργειες όσων ενοχλούνται με τις ενέργειες της Τουρκίας, που δρα με δική της βούληση, δεν έχουν πλέον καμία ισχύ.
Η χώρα μας θα συνεχίσει να ενεργεί σύμφωνα με το δικό της όραμα, με τη δική της ατζέντα χωρίς να κοιτάζει το τι λέει και κάνει ο καθένας. Όπως η ιδρυτική βούληση χάλασε τα σχέδια πολλών χωρών και απελευθέρωσε αυτή την πατρίδα από την κατοχή, έτσι και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να επιτύχουμε τους στόχους μας».
- Μία ανάσα από την Κρήτη έγινε η ουκρανική επίθεση σε τάνκερ του ρωσικού «σκιώδους» στόλου - Τι δείχνουν τα στοιχεία
- Λάρισα: Ασθενοφόρο έπεσε πάνω σε κλούβα της αστυνομίας που είχε κλείσει τον δρόμο - Τραυματίστηκε διασώστης
- Φρίκη στη Γερμανία: 61χρονος βίαζε τη ναρκωμένη σύζυγό του και στη συνέχεια αναρτούσε βίντεο στο διαδίκτυο
- Εξώδικο του ιδιοκτήτη του Fever στον Γιώργο Μαζωνάκη μετά τις κατηγορίες για οικονομικά οφέλη - Τι καταγγέλλει και τι ζητά