Γεννηματά κατά Μητσοτάκη: Συνεχίζει με την πολιτική «βλέποντας και κάνοντας»
Newsroom«Δυστυχώς ακόμη και τώρα που η πανδημία έχει ξεφύγει ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με την πολιτική "βλέποντας και κάνοντας"», σχολίασε η Φώφη Γεννηματά για τα όσα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον περιορισμό της πανδημίας.
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι ο πρωθυπουργός «και σήμερα δεν βρήκε ούτε μια λέξη αυτοκριτικής. Δεν κατανοεί ότι δεν είναι οι "χαραμάδες της αμέλειας" πολιτών, αλλά κυρίως οι ρωγμές της κυβερνητικής αδιαφορίας, που καλλιέργησαν την χαλάρωση και τον εφησυχασμό». Επισήμανε πως ο πρωθυπουργός δεν είπε τίποτα πάλι για την ενίσχυση του ΕΣΥ, την αντιμετώπιση του συνωστισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στα σχολεία.
«Μόνο περιοριστικά μέτρα ανακοίνωσε που θα έχουν και πάλι σκληρές επιπτώσεις σε κρίσιμους κλάδους της οικονομίας, στους εργαζόμενους, στους ανέργους και τους μικρομεσαίους» η Φώφη Γεννηματά ανέφερε ενώ χαρακτήρισεανεπαρκή τα κυβερνητικά μέτρα που «τους αφήνουν ουσιαστικά απροστάτευτους και διευρύνουν την κρίση στην οικονομία».
«Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες θα κάνουν αυτό που πρέπει, όπως στην πρώτη φάση,για να προστατεύσουν τη δημόσια υγεία, τη δική τους και της οικογένειας τους», κατέληξε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
- «Μας μετατρέπουν σε ενεργειακό σκουπιδότοπο»: Ανησυχία για μονάδα αποθήκευσης διοξειδίου του άνθρακα στον Πρίνο
- «Έκανε φασαρίες»: Τι λένε γείτονες για τον 27χρονο που δολοφόνησε με 15 μαχαιριές την Πηνελόπη
- Μητσοτάκης από ΗΠΑ: Τα «2+2» μηνύματα σε Άγκυρα και επενδυτές και το κρίσιμο σπριντ πριν τον ΟΗΕ
- Το υπουργικό ζεύγος που πήγαινε στο Κολωνάκι, η Ντόρα που κάτι ξέρει και τα διυλιστήρια στο κάδρο Τσίπρα