Κορονοϊός: Σε καραντίνα ο Νίκος Δένδιας - Ήρθε σε επαφή με κρούσμα
NewsroomΟ Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μπήκε σε προληπτική καραντίνα από σήμερα, Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου, καθώς είχε συνάντηση με άτομο, το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό.
Πρόκειται για μία προληπτική κίνηση, η οποία ακολουθείται πάντα σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ δεν είναι το πρώτο μέλος της κυβέρνησης που μπαίνει σε προληπτική καραντίνα. Είχαν προηγηθεί ο Αδωνις Γεωεργιάδης, η Νίκη Κεραμέως, ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Στέλιος Πέτσας και ο Νίκος Παπαθανάσης.
Τέλος να αναφερθεί ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισθείσα για σήμερα το απόγευμα συνάντησή του Νίκου Δένδια με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Σάμεχ Σούκρι. Σημειώνεται πως ο Σάμεχ Σούκρι συνοδεύει τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, κατά την επίσκεψή του και τις επαφές του στη χώρα μας.
- Εμπρησμός σε φαρμακείο στην Αρκαδία: Η στιγμή που σπάνε την τζαμαρία και βάζουν φωτιά
- Δίμηνη παράταση Γεωργιάδη για το ψηφιακό αποθετήριο - Πότε θα αναρτώνται τα αποτελέσματα των διαγνωστικών εξετάσεων
- Νέο πλαίσιο για τους πληγέντες από φυσικές καταστροφές: Πιο γρήγορες αποζημιώσεις και δεύτερη ευκαιρία για παλιούς δικαιούχους
- Δημήτρης Κόκοτας: Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση και το συγκινητικό «αντίο» της Τραϊάνας Ανανία