Πολιτική|17.11.2020 12:32
Πολάκης: Μόνος του στο Πολυτεχνείο τίμησε τους νεκρούς της εξέγερσης
NewsroomΤο κατώφλι της πύλης του Πολυτεχνείου πέρασε νωρίτερα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Ο κ. Πολάκης έφτασε στο χώρο του ιδρύματος με τη μηχανή του και αφού πλησίασε το μνημείο που βρίσκεται στην αυλή του ιδρύματος έκανε μία ελαφριά υπόκλιση και αποχώρησε.
Την ίδια ώρα που ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας βρισκόταν στο Πολυτεχνείο αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στο ΕΑΤ - ΕΣΑ για να τιμήσει τα θύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Διαβάστε ακόμη
- Με ποιον συζητάει ο Τραμπ στο Ιράν; Το μυστηριώδες πρόσωπο και η απειλή σφοδρών βομβαρδισμών αν δεν υπάρξει συμφωνία
- Ξέσπασμα Πλακιά κατά Μητσοτάκη - Φλωρίδη: Ντροπή, σήμερα μπάζωσαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας
- «Πηγάδι του Διαβόλου»: Ποιο είναι το μέρος όπου αγνοείται ο 34χρονος δύτης - Η τραγική ιστορία με τους Αμερικανούς στρατιώτες
- Συγκλονιστικό βίντεο: Προπονητής εμφανίστηκε αγκαλιά με τον γιο του που έχει σύνδρομο Down - «Λίγη αγάπη κάνει τη διαφορά»