Πολιτική|02.01.2019 19:05

Άδωνις για Πολάκη: Να βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας

Newsroom

Να βρεθεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης αντιμέτωπος με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, ζήτησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως πρέπει να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για τους χειρισμούς της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, καθώς όπως υποστηρίζει με τα σημερινά δεδομένα οι καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων είναι απολύτως κενές

Στον απόηχο της δίωξης σε βάρος ενός από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι πλέον αποδεικνύεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης γνώριζε τι έλεγε πέρυσι όταν δήλωνε πως οι μάρτυρες ήταν «πουλάκια που τα έπιασαν στη φάκα» και συνεπώς «κελάηδησαν».

Ταυτόχρονα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για καταφανώς στημένη απόπειρα σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης, και υποστήριξε πως ο κ. Πολάκης πρέπει να τεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, ενώ προσέθεσε πως από την κατηγορία δεν εξαιρείται ούτε η εισαγγελική Αρχή.

«Εάν ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες είναι εμπλεκόμενος τότε είναι εμπλεκόμενοι και οι άλλοι δύο και οι καταθέσεις τους είναι για τα σκουπίδια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε πως η εισαγγελέας του Άρειου Πάγου οφείλει να καλέσει άμεσα την εισαγγελέα διαφθοράς για εξηγήσεις όσον αφορά τα κριτήρια με τα οποία χαρακτήρισε προστατευόμενους μάρτυρες τον κ. Ν.Μ. και τα άλλα δύο πρόσωπα.

Πολάκης: Μου έχουν λείψει οι τσιρίδες

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, από την πλευρά του σχολίασε τις πρόσφατες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, με τη σύλληψη μάρτυρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που προσπάθησε να διαφύγει.

Ο κ. Πολάκης αναφέρεται σε πρώην υπουργό, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει,καλώντας τον να κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης έγραψε:

«Ο αποστολέας (φωτο1),το μέσο (φωτό 2),ο μεταφορέας (φωτό 3) ,ο προορισμός (φωτό 4-5). Έχει να σχολιάσει κάποιος από τους υπουργούς των οποίων υπήρξε σύμβουλος ο «μεταφορέας» κάτι;;;;;Έχει πέσει άκρα του τάφου σιωπή από το πρωί σήμερα βλέπω!!!!Μου χουν λείψει οι τσιρίδες…..».

Παύλος ΠολάκηςΆδωνις ΓεωργιάδηςNovartis