Πολιτική|02.01.2019 18:02

Γεωργιάδης σε Πολάκη: Ισόβια θα πάει-Κατηγορεί το μισό δικαστικό Σώμα

Newsroom

Σφοδρή κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter, αναφέροντας ότι κατηγορεί ονομαστικά το μισό δικαστικό Σώμα για συγκάλυψη.

Σχολιάζοντας το μήνυμα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, στο οποίο αναφέρεται στους εισαγγελείς και τους δικαστές, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει πως ένας μετέχων της Εκτελεστικής Εξουσίας παρεμβαίνει στην Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

«Ζούμε απίστευτες στιγμές! Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης κατηγορεί ονομαστικά το μισό δικαστικό Σώμα για συγκάλυψη. Δηλαδή ένας μετέχων της Εκτελεστικής Εξουσίας παρεμβαίνει στην Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και ονοματίζει τους χειριστές των διαφόρων υποθέσεων! Ισόβια θα πάει».

T

Νωρίτερα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο Facebook ταν μόνο η αρχή», σχετικά με την άσκηση ποινικής δίωξης για σοβαρό κακουργηματικού βαθμού αδίκημα που αφορά διακίνηση παράνομων χρημάτων στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis σε βάρος του προστατευόμενου μάρτυρα, πρώην συμβούλου στο υπουργείο Υγείας, ανέφερε τα εξής: «ήταν μόνο η αρχή». 

Ο κ. Πολάκης, τόνισε ακόμη τα εξής: «Κανένα παρακράτος, καμία "αργοπορία" δεν θα σταματήσει τη διερεύνηση και τιμωρία αυτών που κατάκλεψαν και χρεοκόπησαν τη χώρα και τώρα τολμάνε να κουνάνε το δάκτυλο, να απειλούν με μηνύσεις και να θέλουν οι "άριστοι της λαμογιάς" να ξανακυβερνήσουν! Από αύριο στοιχεία με ερωτήματα, ονόματα και διευθύνσεις προς πάσα κατεύθυνση... Τέρμα η υπομονή και η ανοχή στους αργούς ρυθμούς και στις υπόγειες κινήσεις των μηχανισμών της διαφθοράς!».

Άδωνις ΓεωργιάδηςΠαύλος Πολάκης