Πολιτική|02.12.2020 14:19

Ραγκούσης κατά Μητσοτάκη για τη βόλτα στην Πάρνηθα: Παραβιάζει όσα ζητά

Newsroom

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή την είδηση που έφερε στη δημοσιότητα το Documento ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε βόλτα στην Πάρνηθα εν μέσω κορονοϊού και φωτογραφήθηκε με μοτοσικλετιστές

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, με ανάρτησή του στο Facebook, εγκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «που παραβιάζει όσα ζητά από τους πολίτες να εφαρμόζουν», όπως σημειώνει και καταλήγει: «Αυτή η φωτογραφία θα μείνει στην ιστορία γιατί δείχνει όλη την αλήθεια για το ποιος και πώς, δυστυχώς, διαχειρίζεται την πανδημία στην Ελλάδα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γ. Ραγκούση:

«Αυτή είναι η αβάσταχτη ελαφρότητα του κ. Μητσοτάκη. Του πρωθυπουργού που είχε το θράσος να δηλώσει προ ημερών πως η βασική αιτία διασποράς σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα, ήταν οι νέοι.

Του πρωθυπουργού που παραβιάζει όσα ζητά από τους πολίτες να εφαρμόζουν. Αυτή η φωτογραφία θα μείνει στην ιστορία γιατί δείχνει όλη την αλήθεια για το ποιος και πως, δυστυχώς, διαχειρίζεται την πανδημία στην Ελλάδα». Μάλιστα, και ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε σποτ, που δημοσίευσε στο Twitter. Με αυτό το σποτ θέλησαν, όπως λένε από την Κουμουνδούρου, να καταδείξουν πως στη ΝΔ: «ζουν αλλιώς, ζουν αλλού», που είναι και ο τίτλος του βίντεο.

T

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρώνεται με τη φράση: «είναι στον κόσμο τους».

ΠάρνηθαΣΥΡΙΖΑΚορονοϊόςΓιάννης ΡαγκούσηςΚυριάκος Μητσοτάκης