Αιχμηρό tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη για Novartis, Κουφοντίνα
NewsroomΜε ένα tweet στα αγγλικά σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, τις εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο Novartis και την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστηρίζει πως «το κράτος δικαίου στην Ελλάδα βρίσκεται υπό απειλή» με σαφείς αναφορές στην έρευνα για τη Novartis λέγοντας ότι «οι εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την υπόθεση κατονομάζονται δημοσίως και απειλούνται από κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα».
Από τα βέλη του δεν γλίτωσε και η άδεια που χορηγήθηκε στον «Λουκά» της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, σημειώνοντας ότι «ο καταδικασμένος τρομοκράτης Κουφοντίνας, στην έκτη άδειά του από τη φυλακή, περιφέρεται στο κέντρο της Αθήνας». Ο πρόεδρος της ΝΔ καταλήγει ότι «οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν μόνο την οικονομία, αλλά και την ίδια τη δημοκρατία και την ποιότητά της».
Σημειώνεται ότι σήμερα ο κ. Μητσοτάκης αναχωρεί για τη Γερμανία όπου θα παρακολουθήσει το συνέδριο του CSU.
Το tweet του κ. Μητσοτάκη έχει ως εξής
- Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
- Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
- Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία