Πολιτική|27.12.2020 19:26

Κορονοϊός: Ποια στελέχη της κυβέρνησης θα εμβολιαστούν μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αλέξανδρος Διαμάντης

Η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξαν τον χορό των εμβολιασμών σε πολιτειακό επίπεδο και πλέον σειρά παίρνουν επιτελικά στελέχη της κυβέρνησης.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες τη σκυτάλη θα πάρουν επιτελικά στελέχη της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και πιο συγκεκριμένα ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Θανάσης Κοντογεωργης, ο Γενικός Γραμματέας Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων Στέλιος Κουτνατζής καθώς και η ηγεσία του Υπουργείου Μεταναστεύσης και Ασύλου.

Υπενθυμίζεται ο πρωθυπουργός, λίγο μετά το εμβολιασμό του μίλησε για μια σπουδαία νίκη της επιστήμης και προσέθεσε: « ήμερα όλοι χαμογελάμε κάτω από τις μάσκες μας. Μέσα στους επόμενους μήνες ο σκοπός μας είναι να εμβολιάσουμε όλη την πλειοψηφία των Ελλήνων. Χρωστάμε πολλά στους υγειονομικούς». Έστειλε, δε, το μήνυμα ότι «το εμβόλιο είναι το όπλο για να νικήσουμε τον κορονοϊό. Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος για να πειστούν οι καχύποπτοι συμπολίτες μας. Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να πάρουμε πίσω τις ζωές μας. Να αγκαλιάσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και να πάρει μπρος η οικονομία».  

ΚορονοϊόςΚατερίνα ΣακελλαροπούλουΚυριάκος Μητσοτάκηςεμβόλιο