Πολιτική|30.12.2020 22:26

Χρυσοχοΐδης: «Νεκρή» πόλη η Αθήνα μετά τις 22:00 - Ξεχάστε τα κορονοπάρτι την Πρωτοχρονιά

Newsroom

Η Αστυνομία την παραμονή και ανήμερα την Πρωτοχρονιά θα επεμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες δεν θα τηρούνται τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στο πλαίσιο του lockdown για τον περιορισμό του κορονοϊού, δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν λογικοί άνθρωποι που ασχολούνται με τέτοια πράγματα», τόνισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. «Αν υπάρχει πληροφορία για πάρτι, η Αστυνομία δικαιούται, συνοδεία εισαγγελέα, να επέμβει», ανέφερε, συμπληρώνοντας κατηγορηματικά πως «θα γίνουν καθολικοί έλεγχοι παραμονή και ανήμερα την Πρωτοχρονιά». «Δεν θα κυκλοφορεί κανείς μετά τις 22:00 στους δρόμους. Η Αθήνα θα είναι νεκρή πόλη», τόνισε, προσθέτοντας πως «θα γιορτάσουμε οικογενειακά ή μόνοι μας, για να ολοκληρώσουμε αυτή την προσπάθεια».

Σχετικά με το θέμα του κορονοϊού, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε πως «κάθε γιορτή είναι μία μαχαιριά», εξηγώντας πως δεν πρέπει να διακινδυνεύσουμε σε 15 ημέρες «να κλαίμε έξω από τις ΜΕΘ». Για τον εμβολιασμό ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επεσήμανε πως είναι ένα γιγαντιαίο πρότζεκτ και «πρέπει να είναι όπως οι πανελλήνιες», δηλαδή να είναι άψογη και να μην αμφισβητείται από κανένα.

lockdownΚορονοϊόςπάρτιαπαγόρευση κυκλοφορίαςΜιχάλης ΧρυσοχοΐδηςΠρωτοχρονιά