Πολιτική|28.10.2018 18:47
Η Κέιτ Σμιθ υπενθύμισε το μήνυμα του Τσόρτσιλ για τους Έλληνες
NewsroomΗ Βρετανίδα πρέσβης στην Ελλάδα, Κέιτ Σμιθ ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter το πρωτοσέλιδο της Evening Standard από την 28η Οκτωβρίου του 1940 όπου γινόταν αναφορά στο «ΟΧΙ» της Ελλάδας.
Παράλληλα συνόδευσε τη φωτογραφία με τη φράση του Γουίνστον Τσόρτσιλ «Στο εξής δεν θα λέμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες», μέσω της οποίας ήθελε να αναγνωρίσει την ανδρεία των Ελλήνων.
Διαβάστε ακόμη
- Έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τους αγρότες - Ξεχειλίζει η οργή μετά το φιάσκο με τον ΕΛΓΑ
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 8 στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού
- Φρίκη στην Αυστρία: Έκαψαν ζωντανό γιο αντιδημάρχου για να του κλέψουν 200.000 δολάρια σε κρυπτονομίσματα
- Αυτό είναι το νέο μυστήριο των Βερμούδων: Τι κρύβει η θάλασσα που «δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στη Γη»