Πολιτική|05.01.2021 18:20

Γεωργιάδης: Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων

Αλέξανδρος Διαμάντης

«Ουδέποτε αναφέρθηκα, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, σε εισήγηση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων. Αναφέρθηκα σε κάποιους λοιμωξιολόγους, αυτούς που έβγαιναν στα τηλεοπτικά δίκτυα και εισηγούντο αυστηρότερα μέτρα». Αυτό ξεκαθαρίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την πρωινή του παρουσία στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, είναι αυτονόητο ότι εάν υπήρχε σχετική εισήγηση των λοιμωξιολόγων, τότε η κυβέρνηση θα την είχε ακολουθήσει.

«Είναι αυτονόητο ότι εισήγηση της Επιτροπής για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν από την γιορτή του Αγίου Δημητρίου ουδέποτε έχει υπάρξει και αυτονοήτως εάν είχε υπάρξει, θα είχε γίνει αποδεκτή από την Κυβέρνηση», τονίζει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι το «μόνο που έχω να πω στον κ. Τσίπρα είναι εάν μπορεί ας γίνει για μία φορά χρήσιμος στην πατρίδα του βάζοντας πλάτες στην κυβέρνηση σε μία δύσκολη απόφαση για να γλιτώσουμε ανθρώπινες ζωές».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο κι ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μία φορά αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. «Την τόσο κρίσιμη ώρα για τον έλεγχο της πανδημίας και την κοινωνική ειρήνη και την προσπάθεια να αποφύγουμε το τρίτο κύμα, αντί να προσπαθούν να βοηθήσουν για να ελέγξουμε αυτή την συμφορά, επιχειρούν διαστρεβλώνοντας τα δικά μου λόγια να πλήξουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό», συμπλήρωσε.

Το βίντεο από τη συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη στον ΣΚΑΪ

εκκλησίεςΆδωνις ΓεωργιάδηςΚορονοϊόςΑλέξης Τσίπρας