Πολιτική|08.01.2021 17:58
Γεύμα Ράμα - Μητσοτάκη στο σπίτι του Ελληνα πρωθυπουργού
Αλέξανδρος ΔιαμάντηςΜια συνολική ανασκόπηση των σχέσεων Ελλάδας και Αλβανίας έγινε κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε νωρίτερα στην οικία του ο πρωθυπουργός προς τιμήν του πρωθυπουργού της Αλβανίας, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Εντι Ράμα εξέφρασαν ικανοποίηση για την σταθερή βελτίωση των διμερών σχέσεων.
Συζήτησαν ακόμη για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και για την ευρωπαϊκή προοπτική των χωρών των δυτικών Βαλκανίων, καθώς και για την πανδημία του κορονοϊού και τους τρόπους αντιμετώπισής της. Στο γεύμα παρακάθησε και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρέσβης Ελένη Σουρανή.
Διαβάστε ακόμη
- Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
- Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
- Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 14 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες