Πολιτική|06.01.2019 17:12
Θεοφάνεια: Χάθηκε ο Σταυρός στην Κέρκυρα
NewsroomΑρκετή ώρα έψαχναν στα κρύα νερά του Ιονίου όσοι βούτηξαν για να βρουν τον Σταυρό στην Κέρκυρα. Αποτέλεσμα όμως δεν υπήρξε.
Γι' αυτό ο Μητροπολίτης Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριος αναγκάστηκε να ρίξει ένα δεύτερο -δεμένο αυτή τη φορά- Σταυρό. Τελικά, σύμφωνα με το enimerosi.com, ο Σταυρός που χάθηκε, παρασύρθηκε από το ρεύμα. Τον βρήκε δύτης σε βάθος περίπου δέκα μέτρων.
Ο καθιερωμένος αγιασμός των υδάτων έγινε σε εορταστικό κλίμα, παρά το μικρό απρόοπτο, και με πάρα πολύ κόσμο να παρακολουθεί «πανοραμικά» την τελετή από τα Μουράγια.
Δείτε το βίντεο
Διαβάστε ακόμη
- Το ραντεβού της Άγκυρας σε ναρκοθετημένο πεδίο: Η νέα γεωπολιτική «αρχιτεκτονική» των ΗΠΑ
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που αστυνομικός παγιδεύει μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου
- Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες - Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο
- H περήφανη ιστορία του ΠΑΟΚ, εκτός από νίκες και θριάμβους, έχει μέσα της πολύ πόνο...